Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľné: Psa ťahal po diaľnici v prepravke za autom v 116 km/h rýchlosti!

Takto prepravovali psíka
Takto prepravovali psíka

BOSTON - Znepokojujúca fotografia obehla cez víkend sociálnu sieť, na ktorej je psík zatvorený v malej otvorenej leteckej prepravke a takto je pripevnený o vozidlo. Vodičovi sa malý psík do auta asi nezmestil, a preto ho v prepravke pripevnil o ťažné lano a takto ťahal po diaľnici v rýchlosti 116 Km/h.

Nicole Hubbard sa vracala so svojim priateľom domov z dovolenky na Floride, keď uvidela ako niekto za svojim vozidlom ťahá v debni psíka. Podľa opisu Nicole Hubbard, ktorá fotografiu vyhotovila, išlo o šteňa pravdepodobne bieleho beagla s hmotnosťou približne do desať kíl. Šteniatko nemalo miesto ako sa pohybovať, nieto ešte otočiť sa. Podľa Nicole, ktorá je kontrolná dôstojníčka pre zvieratá v Južnej Karolíne, je takéto umiestnenie psa a ešte k tomu bez vody a v horúčavách klasifikované ako týranie zvierat.

Prepravka so psíkom bola podľa jej slov pripevnená o vozidlo bungee šnúrou a nylonovým popruhom. Vodič nemal ochrannú rampu a aby toho nebolo málo, malú leteckú debničku umiestnil presne za výfuk.

Nicole prípad ohlásila, miestny dôstojník diaľničnej hliadky zastavil vozidlo až po hodine a pol.

Podobný prípad bol známy, keď sa na verejnosť dostali informácie, ktoré potopili bývalého republikánskeho kandidáta  Mitta Romneyho. Ten pred dvoma desiatkami rokov pripútal na strechu svojho auta rodinného psa menom Seamus a takto ho prepravoval počas 12hodinovej cesty z Bostonu do Ontaria v Kanade

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu