Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Osudu neunikol: Muž (†64) sa vyliečil z rakoviny, zabili ho na parkovisku!

Brian Holmes Zobraziť galériu (2)
Brian Holmes (Zdroj: kentonline.co.uk)

BIGGLESWADE - Šesťdesiatštyriročný britský dôchodca si minulý víkend išiel nakúpiť do miestneho supermarketu. Na parkovisku sa však dostal do konfliktu, pri ktorom utrpel ťažké zranenia. Neskôr im v nemocnici podľahol. Nebohému sa pritom len nedávno podarilo vyliečiť zo zákernej rakoviny.

Brianovi Holmesovi minulý týždeň lekári oznámili vynikajúcu správu. Vďaka niekoľko mesiacov trvajúcej liečbe sa dostal z rakoviny. Penzista si už začal s manželkou robiť plány do budúcnosti. Chceli trochu pocestovať a predovšetkým sa venovať svojej rodine a vnúčatám.

Osudu neunikol: Muž (†64)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: kentonline.co.uk)

To sa však žiaľ už nestane. Na Briana v sobotu pred predajňou Asda v meste Biggleswade zaútočil starší muž a zasadil mu niekoľko rán do hlavy. Dvojica sa zrejme pochytila kvôli voľnému parkovaciemu miestu.

Holmesa okamžite previezli do nemocnice, na druhý deň však zomrel. "Rodina je zdrvená Brianovou stratou, obzvlášť, keď k nej došlo za takých šokujúcich okolností. Manželka prišla o svojho manžela a zároveň najlepšieho priateľa," píše sa vo vyhlásení pozostalej rodiny.

Polícia v súvislosti s incidentom zatkla šesťdesiatpäťročného muža, ktorého podozrieva z Holmesovej vraždy. V stredu bol prepustený na kauciu. Informoval portál metro.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu