Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO: Hrôzostrašná nehoda, žena spadla priamo do koľajiska pražského metra!

PRAHA - Od smrti ju zrejme delilo iba pár centimetrov. Žena v podozrivom stave spadla v pondelok ráno do koľajiska metra v českej metropole. Na nástupište o niekoľko seknúnd na to prišiel vlak.

Pražská polícia informovala, že tiesňové hlásenie o udalosti prijala v pondelok, niekoľko minút po šiestej ráno. Z policajného videa je zrejmé, že žena na nástupišti stála priamo na okraji a potácala sa tam. Po niekoľkých minútach stratila rovnováhu a spadla priamo na trať. Pádu už nezabránil ani náhodný cestujúci, ktorý sa ženu v poslednej chvíli pokúsil zachrániť.

Pražské metro

"Cestujúci a vlakvedúci z perónu hľadali, pod ktorým vagónom žena zostala a či je živá," uvádza správa pražskej polície. Ženu nakoniec medzerou medzi vagónmi vytiahli späť na perón. Živú a bez zranení. "Žena sa ako zázrakom postavila na nohy, oprášila si nohavice a z miesta odišla," dodala polícia. Z videozáznamu je jasné, že pád ženy na trať nezavinil nik cudzí. Napriek svojmu stavu sa odmietla podrobiť dychovej skúške na alkohol a povedala, že je iba unavená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu