Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Castrova vlastná dcéra žiada pre otca popravu!

Arlene Castrová
Arlene Castrová (Zdroj: theprovince.com)

CLEVELAND - Podľa dcéry Ariela Castra, ktorý desať rokov väznil a týral tri ženy v Clevelande, je len trest smrti adekvátny tomu čo urobil. Arlene Castrová preto žiada pre otca popravu. Žiadne z unesených piatich detí ho už nechce nikdy vidieť a nenavštívi ho ani vo väzení. Nikdy pre ne nebol otcom. Naopak matka unesenej Giny sa s traumou vyrovnáva presne opačne a tvrdí, že Castra by objala, keby sa s ním stretla.

Arlene Castrová povedala svojej tete Elide Caraballovej, že len trest smrti zodpovedá utrpeniu, ktoré počas dekády jej otec spôsobil Amande Berryovej, Michelle Knightovej a Gine DeJesusovej. Arlene sa tiež Gine ospravedlnila za to, čo sa jej stalo, a chce sa s ňou stretnúť. Píše o tom denník Daily Mail.

"Moja neter Angie chce, aby zhnil vo väzení. Chce, aby trpel za svoje činy. A Arlene povedala smrť," povedala teta Castrových dcér. Podľa jej manžela Frankla to vraj Arlene povedala len v zlosti a môže svoj ​​názor zmeniť, no teta si to nemyslí.

Tvrdé slová mala aj ďalšia Castrova dcéra Angie Greggová v rozhovore pre televíziu CNN. "Pre mňa je mŕtvy," povedala o svojom otcovi, ktorého do tej doby poznala ako "priateľského a starostlivého muža".

"Nebudú žiadne návštevy. Žiadne telefonáty," povedala a dodala: "Už nikdy to nebude otec. Necítim k nemu nijaký súcit." Podľa nej je to najhorší, najdesivejší a démonický zločinec.

"Neplačem za ním. Čudujem sa, ako mohol celý čas byť tak dobrý na nás a na mladé ženy, malé dievčatá aj cudzie deti. Vziať deti ich rodinám a nikdy necítiť vinu a nepustiť ich na slobodu," vypovedala Angie.

Dodala, že keď sa prvýkrát dozvedela, čo jej otec urobil, chcela zomrieť. Z čias, keď chodila do školy, poznala dve z obetí, Amandu Berryovú a Ginu DeJesusovú.

Matalo!

Nancy Ruiz, matka unesenej Giny, tvrdí, že s únoscom Arielom Castrom sa celé desaťročia príležitostne stretávala. Vždy sa jej pýtal, ako sa jej darí žiť bez dcéry, píše Daily Mail. Nancy napriek všetkému necíti nenávisť a tvrdí, že keby Castra stretla, objala by ho a odpustila by mu.

Denník pripomína, že Nancy radikálne zmenila názor, pretože keď sa dozvedela, že jej dcéra je nažive a bola deväť rokov uväznená, na adresu Castra zakričala iba jedno slovo. Matalo! Po španielsky to znamená zabi ho!

Otcovo podivné správanie

Až dodatočne jej došlo, prečo sa otec tak čudne správal, keď za ním chodila. V okne jej často dával rukou znamenie, nech ešte chvíľku počká a nikdy ju do domu nepúšťal prednými dverami, ale vždy zadnými.

Keď bola u otca na návšteve so svojím mužom, nahlas v ňom hrala hudba, obaja si však mysleli, že je to kvôli tomu, že Castro je hudobník. Keď sa raz chcela pozrieť do detskej izby, vyhovoril jej to: "Zlatíčko, je tam teraz veľa harabúrd. Tam by si nechcela ísť," cituje zahraničné médiá server Novinky.cz.

Castro tiež nikdy nechcel opustiť dom na viac ako jeden deň, nikdy s dcérinou rodinou nikam nešiel a dcéru nenavštívil ani v čase, keď žila v Indiane.

Keď jej ukazoval v telefóne šesťročné dievča s tým, že je to dcéra jeho priateľky, ktoré ale má s niekým iným, myslela si, že tají nemanželské dieťa. Až teraz sa dozvedela, že ho má s väznenou ženou, ktorú znásilnil a nechal rodiť v zúfalých podmienkach do lavóra.

Analýza DNA potvrdila, že šesťročné dieťa, ktoré porodila Amanda Berryová, je skutočne Castrovou dcérou. Uviedla to v piatok prokuratúra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu