Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Muž so 4 kamarátmi znásilnil priateľku (14) a označkoval ako kravu!

Latishia Sanchezová
Latishia Sanchezová (Zdroj: cbs/daily mail)

NOVÉ MEXIKO - Latishia Sanchezová (20) z Albuquerque v štáte Nové Mexiko sa ako 14-ročná stala obeťou domáceho násilia, keď ju brutálne napadol a znásilnil jej vtedajší priateľ spolu s kamarátmi. Navyše jej na krk vytetoval svoje meno.

Latishiu už šesť rokov prenasleduje bolestivá spomienka na to, ako ju znásilnilo päť mužov vrátane jej expriateľa, ktorý jej krk označkoval svojím menom "Aaron". "Nikdy som si nemyslela, že by sa mi niečo také mohlo stať, nieto od ľudí, ktorých som nepoznala a ktorým to umožnil môj priateľ," priznalo dievča, ktoré sa so svojím utrpením snaží vyrovnať.

"Je to ťažké. Momentálne sú naše zrkadlá zakryté, pretože sa nemôžem na seba pozrieť," vysvetlila Latishia, ktorá sa ako čoraz viac žien stala obeťou nastupujúceho trendu násilníkov, ktorí sa utiekajú k ich "podpísaniu".

Podobne dopadla aj 22-ročná žena z rovnakej štvrte, ktorá si želala zostať v anonymite. Jej oveľa starší priateľ sa k nej správal tak hrubo, že sa s ním chcela definitívne rozísť. Vtedy ju uniesol, držal ako rukojemníčku a proti jej vôli potetoval po celom tele. Informoval portál dailymail.co.uk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu