Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia na ZŠ: Chlapec (†12) zomrel počas písomky z matematiky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ibnlive.in.com)

SEONI - Indické úrady nariadili vyšetrovanie v prípade smrti dvanásťročného chlapca, ktorý zomrel počas písomky z matematiky. Do triedy totiž vliezla kobra a pohrýzla ho do nohy. Bol mŕtvy ešte skôr, než mu stihli podať protijed.

Lokesh Havah bol práve v polovici testu, keď ho uhryzol had, ktorý sa priplazil dovnútra. Nebolo to pritom vôbec ťažké, pretože škola v dedine Manegaon Kalan je v dezolátnom stave. Steny sú plné dier, takže cez ne môžu nebadane prekĺznuť stvorenia ako plazy či škorpióny.

V tejto súvislosti prídu štyria učitelia zrejme o prácu, pretože neskontrolovali bezpečnosť triedy predtým, než sa začala skúška. Kobru neskôr chytili s pomocou zaklínača hadov.

"Tá škola sa nám doslova rozpadá pred očami. Už pred polrokom som písal jej riaditeľovi, čo s tým mieni robiť. Povedal, že sa mu doteraz nepodarilo nájsť náhradné priestory, tak sa výuka  zatiaľ koná stále tam," povedal hovorca úradu pre vzdelanie v okrese Seoni Dhunendra Bisen. Rodina zosnulého žiaka by podľa jeho informácií mala dostať finančné odškodnenie. Informoval portál Croatian Times.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu