Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Omyl taiwanskej TV: Namiesto Thatcherovej pochovali kráľovnú Alžbetu II.

Počas informovania o smrti bývalej britskej premiérky Margaret Thatcherovej odvysielala televízia záznam kráľovnej Alžbety II.
Počas informovania o smrti bývalej britskej premiérky Margaret Thatcherovej odvysielala televízia záznam kráľovnej Alžbety II. (Zdroj: YouTube)

TCHAJ-PEJ - Taiwanská spravodajská televízia sa ospravedlnila divákom za to, že počas informovania o smrti bývalej britskej premiérky Margaret Thatcherovej odvysielala záznam kráľovnej Alžbety II., ako podáva ruky ľuďom na verejnosti. Po kritike divákov svoj omyl v pondelok večer priznala.

Thajská televízna stanica Channel 5, ktorú vlastní armáda, zas v utorok ráno počas prezentácie životopisu Margaret Thatcherovej zverejnila takmer dvojminútový záznam s titulom Železná Lady, na ktorom ako bývalú premiérku predstavila herečku v úlohe Thatcherovej Meryl Streepovú.

Neskôr sa televízia na Facebooku za omyl ospravedlnila a prisľúbila, že "skvalitní svoju prácu a materiály bude spracovávať dôslednejšie". Margaret Thatcherová zomrela v pondelok 8. apríla vo veku 87 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu