Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Bol hladný, v obchode zjedol 18 čokolád: Hrozia mu tri roky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Policajti chytili v obchodnom dome v Prahe na Smíchove muža, ktorý bez platenia zjedol 18 čokoládových tyčiniek a detské sušienky a do bundy si schoval hudobný prehrávač.

Pretože kradol už aj v minulosti, hrozia mu za jeho "olovrant" tri roky väzenia, píše webové vydanie denníka Mladá fronta DNES.

K 27-ročnému mužovi, ktorý sa chcel občerstviť bez platenia, zavolali pracovníci bezpečnostnej agentúry políciu. Počas prechádzania medzi regálmi zvládol zjesť dovedna 18 čokoládových tyčiniek a detské sušienky a vypil dva nealkoholické nápoje.

Medzi priemysleným tovarom sa mu najväčšmi zapáčil hudobný prehrávač v hodnote 1100 Kč (zhruba 43 eur), ktorý si rozbalil a schoval do bundy.

Muž bol navyše recidivista - nekradol po prvý raz. Kvôli jedlu v hodnote stoviek českých korún a prehrávaču za tisícku mu preto hrozí až trojročné väzenie.

"Po príchode policajti z oddelenia hliadkovej služby zistili, že muž sa krádeže dopustil aj napriek tomu, že bol za rovnaké správanie v posledných troch rokoch odsúdený na nepodmienečný trest. Z tohto dôvodu ho policajti na mieste zadržali pre podozrenie z trestného činu krádeže," doplnila podľa spravodajského serveru iDNES.cz policajná hovorkyňa Eva Kropáčová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu