Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zlovestný žralok napadol potápačov: Vliezol im až do klietky!

Žralok prenikol až do klietky Zobraziť galériu (2)
Žralok prenikol až do klietky (Zdroj: YouTube)

KAPSKÉ MESTO - Okamihy hrôzy prežívali minulý štvrtok kamaráti z Juhoafrickej republiky. Zblízka si totiž chceli prezrieť žralokov a takmer sa im to nevyplatilo. Jednému morskému predátorovi sa totiž podarilo preniknúť do ich ochrannej klietky. Od tragédie dvojicu delili len centimetre.

Partia priateľov si minulý týždeň vyšla do obľúbenej turistickej destinácie Gansbaai. Táto oblasť je známa ako miesto s častým výskytom veľkých bielych žralokov a veľrýb. Bryan Plummer a jeho kamarát Roger, ktorý sa deň predtým oženil, sa rozhodli, že sa im na zúbky pozrú zblízka.

Potopili sa v klietke a čakali, kým sa nejaký nezjaví. Netrvalo dlho a žralok k nim naozaj priplával. Mreže chrániace mladíkov ho však nezastavili, informoval denník New York Daily News. Prestrčil cez ne hlavu a zlovestne ceril svoje ostré zuby na vydesených mužov. Tí s ním však do kontaktu neprišli a neutrpeli tak žiadne zranenia.

Zlovestný žralok napadol potápačov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Vrútil sa tam, akokeby boli tie mreže gumené. Nič ho nezastavilo. Chalani mali veľké šťastie, že sa mu vyhli," okomentoval nepríjemný zážitok Bryan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu