Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krvavá dráma v cirkuse: Tiger v aréne zabil krotiteľa pred zrakmi vystrašených detí!

Krotiteľovi sa už nepodarilo dostať z pazúrov šelmy.
Krotiteľovi sa už nepodarilo dostať z pazúrov šelmy. (Zdroj: YouTube)

MEXICO CITY - Prílišná dôvera sa nevyplatila krotiteľovi divých šeliem, ktorý prišiel o život po útoku tigra. Divoké zviera sa na trénera vrhlo priamo pred očami šokovaných divákov počas cirkusového predstavenia v mexickom meste Etchojoa na severozápade krajiny.

Ako ukazuje videozáznam z miesta tragédie, muž bol na scéne s dvomi tigrami, keď sa jedno zo zvierat vymklo kontrole a napadlo ho. V okamihu ho zvalilo na zem a začalo ním mávať ako handrovou bábikou. Aj napriek tomu, že do arény vbehli jeho kolegovia, nepodarilo sa im rozzúrenú šelmu od neho hneď oddeliť.

Podľa polície Alexander Crispin (†35) zomrel v sobotu po 22:30, kedy ho predátor napadol vo vnútri stanu cirkusu Suarez Brothers. Mladík pochádzal zo Spojených štátov a v Mexiku pracoval ako krotiteľ tigrov. Zviera ho údajne uhryzlo do krku a spôsobilo masívne krvácanie.

Aj napriek rýchlemu zásahu zdravotníkov, sa im už nepodarilo muža udržať pri živote. Po prevoze do nemocnice v Huatabampo zomrel v dôsledku hypovolemického šoku. Neoverené správy tvrdia, že bengálskeho tigra, ktorý nešťastie spôsobil, zabil jeden z krotiteľových spoločníkov počas boja o záchranu jeho života.

Na záberoch z útoku vidno, ako sa niektorí diváci pokúšajú urýchlene opustiť priestory stanu, pričom paniku sprevádzajú hysterické a zúfalé výkriky.

Video nie je vhodné pre maloletých a ľudí s citlivou povahou

Tiger napadol trénera

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu