Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zemanovo prvé „zakopnutie“: Letel dolu schodmi v priamom prenose!

(Zdroj: YouTube)

PRAHA – Chôdza novozvoleného českého prezidenta Miloša Zemana nie je veľmi istá. Po tom, čo v sobotu večer vystúpil s prejavom v Českej televízii, nepríjemne zakopol na schodoch. Jediné šťastie, že dopadol do mäkkého.


Ochrankár, ktorý išiel v tesnom závese za Zemanom, sa nestihol spamätať. V jednom momente novozvoleného prezidenta pridŕžal, v ďalšom sa zdesene načahoval za padajúcim mužom. Zeman našťastie letel smerom ku kreslám, kde opäť získal stabilitu a preľaknuto do jedného z nich sadol, na čo si hneď zapálil cigaretu.

Nie je to tak dávno, čo sa prejavili Zemanove problémy s chôdzou. Pri odchode z piatkovej televíznej debaty ho museli ochrankári podopierať, na zradné schody a šmykľavý chodník si bez pomoci netrúfol.

Zdravotné problémy alebo povznesená nálada?

Zemanova hovorkyňa Lucie Burianová pre český denník Blesk uviedla, že Zeman je na schodoch opatrnejší „kvôli problémom z minulosti“. Vlani totiž absolvoval operáciu kvôli komplikáciám so šľachou v palci.

Neprajníci však tvrdia, že za Zemanovým zaváhaním môže stáť aj vyššia hladina alkoholu v krvi. Samotný Zeman pre Blesk nedávno priznal, že každý deň vypije 6 pohárov vína a 3 poldecáky slivovice.

Či teda za nečakaným zakopnutím stoja dlhodobé zdravotné problémy alebo povznesená nálada po oslavách víťazstva v prezidentských voľbách, isté nie je. Každopádne Zemanovi ochrankári budú odteraz musieť ostro sledovať každý jeho krok.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu