Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďalší český premiér sa rozvádza: Nečas má s manželkou Katkou štyri deti!

Manželia Nečasovci sa rozišli
Manželia Nečasovci sa rozišli (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Český premiér Petr Nečas už niekoľko mesiacov nežije v spoločnej domácnosti so svojou manželkou Radkou. Manželia to dnes uviedli v spoločnom vyhlásení. Ich manželstvo prechádza zložitým obdobím. Pre verejnosť však táto informácia nie je veľkým prekvapením, pretože sa o problémoch medzi Nečasovcami špekulovalo už dlhšie.

Premiér napríklad z tohto dôvodu odriekol aj tradičný novoročný obed u prezidenta Václava Klausa, kam bol pozvaný aj so svojou manželkou.

"Už dlhodobo nie sme schopní zladiť naše predstavy o rodinnom a pracovnom živote, hoci sme sa o to obaja poctivo snažili," stojí vo vyhlásení. Či sa rozvedú, nevedia. "V tejto chvíli nemáme konkrétnu predstavu, ako túto situáciu budeme naďalej riešiť. Avšak naším primárnym záujmom zostáva zachovanie vzájomného rešpektu a vzťahu k našim deťom," napísali manželia.

Nečas sa oženil počas štúdia na Univerzite J. E. Purkyně v Brne a s manželkou Radkou majú dvoch synov a dve dcéry.

Nie je to prvýkrát, čo sa rozpadol manželský zväzok českého premiéra. Rozchod so ženou má za sebou aj expredseda vlády Jiří Paroubek (60). Za ukončením dlhoročného manželstva zrejme stála nevera, pretože už krátko nato sa oženil znovu. Jeho vyvolenou sa stala Slovenka Petra Kováčová (38).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu