Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Nahatá schôdza mestskej rady: Ľudia sa obnažili pred poslancami!

(Zdroj: cbs news)

SAN FRANCISCO - Demonštranti v americkom San Franciscu protestovali na zasadnutí mestskej rady, ktorá definitívne schválila zákaz nahoty. Netreba si pri tom ani veľmi lámať hlavu, aký druh zviditeľnenia si zvolili. Svoje telá v Adamovom a Evinom rúchu neváhali pretŕčať priamo pred poslancami.

Hlasovanie sa minulý mesiac skončilo najtesnejším pomerom 6:5, ktorý minulý utorok definitívne potvrdili. Poslanci tak odolali kritike veľkého množstva obyvateľov, ktorí sa obávajú, že San Francisco príde o svoju povesť slobodného mesta bez zábran.

Nariadenie zavedie zákaz odhaľovania genitálií na verejných priestranstvách, pričom navrhovatelia počítali aj s výnimkami. akými sú schválené pouličné pochody, najmä každoročný sprievod homosexuálov, ktorí do ulíc tradične vyrážajú v kostýmoch v rôznom štádiu odhalenia.

Tento počin však nebol po vôli viacerým aktivistom, ktorí dali svoje rozhorčenie najavo aj protestom bez násilia. Jednoducho na zasadnutí vyslovili svoj názor odhalením svojho tela. Dôkazom toho je aj nasledujúce video.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu