Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Streľba v indiánskej rezervácii: Muž zabil 5 ľudí a postrelil vlastné dcéry!

Hector Celaya Zobraziť galériu (2)
Hector Celaya (Zdroj: SITA)

TULARE - Počet obetí streľby v indiánskej rezervácii Tula v Kalifornii v USA stúpol na päť osôb po tom, ako na následky zranení zomrela útočníkova osemročná dcéra Alyssa, uviedla dnes tlačová agentúra AP.

Tridsaťjedenročný Hector Celaya v noci na nedeľu zabil svoju matku a jej dvoch bratov, zranil aj šesťročného syna a obe svoje dcéry. Podozrivý muž zahynul pri prestrelke s políciou.
      
Policajti vypátrali Celayove auto na poľnej ceste, iba 48 kilometrov od rezervácie a zhruba šesť hodín po streľbe. Útočníka vypátrali na základe súradníc, ktoré vysielal jeho mobilný telefón. Vo vozidle boli obe dcéry, Alyssa neskôr zomrela, päťročná Linea neutrpela život ohrozujúce zranenia.
      
Polícia uviedla, že Celaya mal meno staršej dcéry vytetované na pravej nohe. Úrady neinformovali, aké motívy viedli muža k zabitiu jeho príbuzných. Žil v prívese na rodinnom pozemku v rezervácii, ktorá má asi 800 príslušníkov.
      
Členovia kmeňa však hovorili o tom, že bývalý strážnik kasína v rezervácii mal problematickú minulosť. Vraždy šokovali úzko zomknutú komunitu v odľahlej indiánskej rezervácii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu