Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátor šmátral tínedžerke pod sukňu: Jeho prsty som cítila na mojom zadku!

Savile nemal žiadne zábrany
Savile nemal žiadne zábrany (Zdroj: youtube/the sun)

LONDÝN - Zvrhlý moderátor Jimmy Savile, ktorý desiatky rokov zneužíval deti, sa zrejme nezastavil pred ničím. Na internete sa objavilo video, na ktorom v priamom prenose obťažuje vydesenú ženu vo svojej blízkosti.

Zdá sa, že vyšetrovanie prípadu sexuálneho zneužívania zo strany kedysi obľúbeného moderátora sa len tak skoro neskončí. Na povrch totiž vychádzajú stále nové informácie o tom, čoho všetkého bol Savile Schopný.

Dôkazom toho je video z hudobnej relácie Top of the Pops, ktorú moderoval. Excentrického muža zachytáva pri tom, ako pri ohlasovaní ďalšej piesne v hitparáde obchytkáva Sylviu Edwardsovú. Tú jeho drzé správanie natoľko vydesilo, že vyskočila zo stoličky a snažila sa dostať od pedofila preč. Savila však neodradil ani zjavný odpor jeho obete a naďalej jej šmátral pod sukňu a chytal za zadok.

"Cítila som jeho prsty na zadku. Keď som mu naznačila, že mi je to nepríjemné, len na mňa žmurkol a pokračoval. Snažila som sa mu vymaniť, ale on sa tváril, že je všetko v najlepšom poriadku," povedala dnes päťdesiatpäťročná matka dvoch detí.

Vtedy deväťnásťročná tínedžerka okamžite všetko povedala zamestnancom BBC, ktorí ju ale šokujúco odbili slovami, "nech sa stratí" a "nech neblbne".

Hovorca BBC uviedol, že "sú z celej veci zdesení a pripravení spolupracovať s políciou a vyšetrovateľmi". Tieto slová ale vyznievajú pomerne komicky, keďže je známe, že televízia o prípade vedela už dlhé roky, ale napriek tomu nezakročila.

Moderátor šmátra tínedžerke pod sukňu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu