Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Grázel s anjelskou tvárou: Nebezpečný tínedžer je na úteku, môže byť ozbrojený!

Milan vyzerá na prvý pohľad nevinne
Milan vyzerá na prvý pohľad nevinne (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Nevinná tvár mladého Čecha Milana Jeřábka (19) ani zďaleka nenaznačuje, že by mohlo ísť o zločinca. Prvý pohľad však niekedy klame, českí policajti tínedžera hľadajú za obzvlášť závažný trestný čin. Mladík je podľa nich nebezpečný a môže byť aj ozbrojený!

Česká polícia dnes vyhlásila pátranie Milanovi Jeřábkovi, na prvý pohľad obyčajnom chlapcovi, ktorý v júni oslávil 19. narodeniny. Za tvárou anjela sa však skrýva poriadny grázel, ktorý má už v mladom veku na krku vážny problém. „V stredu 24. októbra 2012 bol vydaný súhlas na zadržanie 19-ročného mladíka, ktorý je podozrivý zo spáchania obzvlášť závažného zločinu,“ uviedla policajná hovorkyňa Jana Rösslerová.

Podľa polície je mladík veľmi nebezpečný a mohol by mať pri sebe aj zbraň. To, z akého zločinu ho podozrieva však nekonkretizovala. Pri pátraní prosí o pomoc aj verejnosť. Keďže tínedžer môže v násilnom konaní pokračovať, muži zákona varujú, aby sa ho ľudia nesnažili zadržať sami. Milan obľubuje skate štýl a oblieka si voľné nohavice, farebné tričká a nosí šiltovky.

„Má hnedé vlasy a výrazné akné. Je vysoký asi 170 centimetrov, štíhlej postavy,“ dodala hovorkyňa. Aj keď chlapec pochádza z Prahy, mohol by sa pohybovať kdekoľvek, na celom území Českej republiky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu