Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Streľba neďaleko Los Angeles: Zahynuli traja členovia rodiny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

DOWNEY - Päť členov tej istej rodiny utrpelo strelné poranenia a traja z nich zahynuli pri stredajšej streľbe v budove rodinnej firmy a v ich neďalekom dome v priemyselnej časti mesta Downey, juhovýchodne od Los Angeles. Dnes o tom informovala agentúra AP.

V obytnom dome našli mŕtvu ženu a v obchodnom priestore zahynuli muž a žena, uviedol miestny policajný predstaviteľ Dean Milligan. Ďalšie dve obete, vrátane 13-ročného chlapca, s ktorým sa už polícia zhovárala, hospitalizovali s vážnymi zraneniami. Malý chlapec vo veku štyri až päť rokov, ktorý by mal byť tiež príbuzným obetí, je v poriadku. Našli ho po tom, ako verejní činitelia kontaktovali školu.  

Útočník z miesta ušiel v čiernom aute a polícia po ňom pátra. Vozidlo údajne patrí jednej z obeti alebo niektorému z rodinných príslušníkov.

Okrem totožnosti páchateľa polícia bezprostredne nepoznala ani motív útoku na rodinu. Ich spoločnosť United States Fire Protection Services sa zaoberá predajom profesionálneho hasičského vybavenia. Ani na jednej z dvoch budov, v ktorých došlo k streľbe, nenašli stopy násilného vniknutia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu