Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Odsúdili lekára: Tajne si nakrúcal intímne partie pacientok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRUSEL/PARÍŽ - Nemenovaného francúzskeho lekára odsúdili na trojmesačné väzenie a finančnú pokutu vo výške 1600 eur kvôli tomu, že tajne filmoval intímne partie svojej ženskej klientely.

Podľa informácií, ktoré v stredu uviedol belgický denník La Derniere Heure, trestný súd v Saint-Etiene odsúdil 50-ročného všeobecného lekára za "útok na intimitu súkromného života," keď mu dokázali, že skrytou kamerou snímal intímne partie pacientok bez ich vedomia a súhlasu.
      
Skrytú a funkčnú kameru, nainštalovanú pod stoličkou lekára náhodou objavila jedna z jeho návštevníčok, ktorá túto skutočnosť oznámila úradom.
      
Lekár dostal jednomesačný dištanc na výkon svojho povolania a následné vyšetrovanie ukázalo, že kameru používal minimálne od roku 2009. Snímky, ktoré vyšetrovatelia objavili, totiž pochádzali z obdobia od januára do novembra 2009.  
      
Lekár sa podľa jeho advokátky k voyeurstvu priznal a svoju vášeň pre tajné "podsukňové" filmovanie motivoval ako "osobné chvíľkové zlyhanie". Na súde mu to nepomohlo. Ani slová jeho advokátky, ktorá poukázala, že natočené snímky dotyčný lekár nerozširoval a mal ich iba pre svoju osobnú potrebu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu