Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Prefetovaný milionár (45): Kokaín mu znetvoril nos!

James Brown
James Brown (Zdroj: walesonline.co.uk)

SWANSEA - Za peniaze, ktoré si James Brown (45) ako stavebný podnikateľ zarobil, si mohol kúpiť čokoľvek. Ako to už býva, aj tento boháč prepadol drogám, čo sa značne odrazilo na jeho tvári. Užívanie omamných látok mu totiž úplne zdeformovalo nos.

Menovec slávneho amerického speváka zbohatol veľmi mladý. Hneď po škole začal podnikať v stavebníctve a vynieslo mu to pekný balík peňazí. V 36 rokoch sa rozhodol, že prácu vymení za doživotný relax a odišiel do dôchodku.

Po tom, ako sa James presťahoval do Portugalska, však prepadol drogám. Ich dlhodobé a každodenné užívanie si vyžiadalo svoju daň v podobe znetvoreného nosa s rozpadnutou chrupavkou.

Prefetovaný milionár (45): Kokaín
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: walesonline.co.uk)

Počas nedávnej návštevy rodnej Británie polícia v jeho aute značky Bentley našla návykové látky v celkovej hodnote 9000 libier (11 300 eur). V hotelovej izbe v západnom Walese zas Brown skrýval dve ilegálne držané zbrane. Najvyšší súd v meste Swansea ho zato poslal do väzenia na päť rokov.

"Počas deviatich rokov si môj klient vypestoval ťažkú závislosť na kokaíne. Vplyvom toho sa u neho vyvinuli zdravotné problémy a, ako sami vidíte, aj kozmetické. K takémuto životnému štýlu sa už nikdy nevráti," uviedol Brownov obhajca John Hipkin po vyhlásení rozsudku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu