Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Aj takto sa dá prežiť čelná zrážka: Vodič vyskočil ako superman a pristál na vlastných!

Rus mal viac šťastia ako rozumu
Rus mal viac šťastia ako rozumu (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Toto mu zrejme nikto neuverí! V jednej chvíli pokojne šoféroval kamión po ruskej diaľnici a v tej druhej sa šokovane pozeral na trosky svojho auta a rozmýšľal, čo sa vlastne stalo. Pri havárii silný náraz vymrštil ruského vodiča cez čelné sklo, no akoby zázrakom sa mu podarilo pristáť na vlastných nohách!

Pri istom Rusovi, ktorý z hrozivo vyzerajúcej čelnej zrážky vyviazol bez škrabanca, stáli nielen všetci svätí, ale zrejme aj celý zástup anjelov strážnych. Neuveriteľný moment zachytil vodič auta idúci za kamiónom, ktorý chcel odbočiť, no do cesty mu vošiel protiidúci kamión a došlo k zrážke.

Vodič druhého nákladného auta pri náraze vyletel cez čelné sklo a akoby zázrakom pristál na vlastných nohách. Rus, ktorý sa razom presunul zo sedadla na cestu, sa chytal za hlavu a nechápal, čo sa mohlo stať. Zrejme aj bezpečnostný pás, ktorý nemal zapnutý, v tomto prípade prispel k tomu, že na tele nemá ani jeden škrabanec!

Video, ktoré zachytáva šokujúcu haváriu kamiónov, sa na internete objavilo len pred pár hodinami, no už ho videlo vyše 16 tisíc ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu