Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragické VIDEO: Mladík na vodnom skútri zabije nevinné dievča (16)!

(Zdroj: CNN)

SYDNEY - Americká polícia uvoľnila video, ktoré zachytáva tragickú smrť 16-ročnej dievčiny. Zábery z mobilného telefónu ukazujú Austrálčana Tysona Dagleyho (20), ktorý sa počas dovolenky na Havaji predvádzal pred svojou priateľkou na vodnom skútri a vôbec si nevšímal, kam smeruje.

Školáčka Kristen Fonesca utrpela pri zrážke ťažké poranenia mozgu, ktoré spôsobili jej smrť. Dagleyho prepustili z väzenia minulý týždeň a môže sa vrátiť späť do Austrálie. Rodine zosnulej však musí zaplatiť 80-tisíc dolárov ako náhradu.

Počas procesu mladíkovi tiekli slzy a svoju nedbanlivosť hlboko oľutoval. "Nikdy som nechcel nikomu ublížiť a modlím sa každé ráno, obed a večer za Kristen a jej rodinu," uviedol zlomený vinník.

Prokurátori si však posvietia aj na Dagleyho priateľku, ktorá zábery urobila. Natasha Ryanová sa údajne pokúsila záznam vymazať a polícii tvrdila, že kolíziu nevidela. Po tom, ako však detektívi objavili dôkaz v jej mobilnom telefóne, čelí obvineniu z marenia vyšetrovania, za čo jej hrozí rok väzenia a pokuta 2000 dolárov.

Jej obhajca tvrdí, že vystrašené dievča iba spanikárilo a chcelo zároveň pomôcť svojmu priateľovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu