Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Storočný deduško si pomýlil chodník s vozovkou: Zranil 9 školáčikov!

Policajný kapitán George Rodriguez povedal, že voz narazil do skupinky dospelých a detí pri pouličnom predavačovi Zobraziť galériu (6)
Policajný kapitán George Rodriguez povedal, že voz narazil do skupinky dospelých a detí pri pouličnom predavačovi (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jedenásť ľudí, z toho deväť detí, v stredu zranil storočný vodič, ktorý nedopatrením zacúval na chodník pri základnej škole na juhu Los Angeles. Oznámila to miestna polícia, podľa ktorej sú štyri deti zranené vážne.

Zástupca hasičov Jaime Moore povedal, že ťažko zranené deti sú hospitalizované a nie sú v ohrození života. Polícia identifikovala vodiča ako Prestona Cartera, ktorému bude za týždeň 101 rokov. "Zlyhali mi brzdy, auto sa vymklo spod kontroly. Je mi to ľúto," povedal Carter miestnej televízii KCAL.

Policajný kapitán George Rodriguez povedal, že voz narazil do skupinky dospelých a detí pri pouličnom predavačovi. "Myslím, že to bol z jeho strany zlý odhad, je to už starší pán," uviedol Rodriguez. Incident je vyšetrovaný ako dopravná nehoda a Carter zostáva na slobode. Podľa Rodrigueza má platný vodičský preukaz.

V Kalifornii nie je vekový limit pre držanie vodičského preukazu. Ľudia starší ako 70 rokov ale musia obnovovať platnosť preukazu osobne a nie poštou alebo online.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu