Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Spor medzi partnermi: Zastrelil manžel ženu a dve deti?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

NEUSS - K ďalšej rodinnej dráme došlo v Nemecku. V Neusse pri Düsseldorfe našli v pondelok večer bezduché telá zastrelenej mladej ženy (26) a jej dvoch detí, synčeka (4) a dcérky (8). Dôvodne podozrivým z tohto zločinu je manžel a otec obetí (35), po ktorom sa intenzívne pátra.

O motíve činu môžu vyšetrovatelia zatiaľ iba špekulovať a na základe získaných informácií predpokladajú, že sa za rodinnou drámou môžu skrývať pretrvávajúce spory oboch partnerov, ktoré už v ostatných dvoch rokoch prerástli i v násilie hľadaného voči partnerke. Doteraz nikdy však muž neublížil svojim deťom.

Hovorca prokuratúry v Düsseldorfe Christoph Kumpa informoval, že predpokladaný vrah doteraz nebol zrejme trestaný a jeho doterajšie prejavy násilia vôbec nesignalizovali, že by sa mohol dopustiť takého ohavného činu.

Obete streľby našli alarmovaní policajti po tom, čo ich príbuzný matky upozornili, že napriek dohovorenej schôdzke neotvára byt, z ktorého je počuť rozhlasový, respektíve televízny prijímač.

Vražednú zbraň polícia nenašla, takže nie je vylúčené, že hľadaný podozrivý je ozbrojený. Ochrancovia poriadku zatiaľ nemajú indície o tom, kde by sa mohol nachádzať, dúfajú však v jeho rýchle zadržanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu