Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvá obeť olympiády: Brit (†49) dostal infarkt počas cyklistiky!

Conrad Readman žil olympijskými hrami.
Conrad Readman žil olympijskými hrami. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Conrad Readman (49) z britského Colchesteru si zobral dva týždne voľna a zakúpil drahé vstupenky na olympijské hry, aby sa ich mohol zúčastniť každý deň. Vernému fanúšikovi sa však počas sledovania dráhovej cyklistiky urobilo zle a skolaboval na toaletách. Po prevoze do nemocnice zomrel, príčinou smrti bol podľa lekárov infarkt.

Za osem dní sa zúčastnil na 16 rozličných športoch a samozrejme nevynechal ani otvárací ceremoniál. Športový fanatik videl viac ako tri disciplíny denne a spolu s nimi aj hviezdy ako Tom Daley, Rebecca Adlington či Michael Phelps.

Jeho vášeň pre olympijské športy sa mu však v piatok večer stala osudným. Počas sledovania dráhovej cyklistiky mu prišlo nevoľno. Conrada našli neskôr na toaletách, ale lekári mu už nedokázali pomôcť a podľa portálu huffungtonpost.com v nemocnici skonal.

„Zomrel pri tom, čo najviac miloval. Nikdy nemal problémy so srdcom,“ uviedla jeho mama, o ktorú sa Conrad staral. Tá sa od okamihu smrti svojho syna nedokáže na olympiádu ani pozrieť a radšej vypína televízor.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu