Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Rozprávka v troskách: Zobral si krásku, o dva dni sa zabil!

Phillip a Gemma tvorili krásny párik.
Phillip a Gemma tvorili krásny párik. (Zdroj: Facebook)

HOWDEN - Cesty osudu bývajú veľmi kruté. Brit Phillip John Cleary (34) zahynul pri dopravnej nehode medzi mestom Howden a dedinou Middleton on the Wolds len dva dni po tom, čo si vzal za ženu svoju snúbenicu Gemmu. Pre novomanželku sa tak rozprávka v okamihu zmenila na nočnú moru.

Podľa polície Phillip pravdepodobne stratil kontrolu nad svojou motorkou. "V tej chvíli sa zrazil s automobilom značky Toyota, ktorý išiel v opačnom smere. Následne motocykel vrazil aj do prechádzajúceho auta značky Ford. Mladík zomrel na mieste. Vodiči áut sa pri nehode nezranili," citoval Daily Mail hovorcu miestnej polície.

Na ženícha jeho priatelia spomínajú aj na Facebooku. Tam dokonca vznikla spomienková stránka venovaná zosnulému novomanželovi, ktorú navštívili už stovky ľudí.

"Môj veľký brat. Vyrástol si v dobrosrdečného, vtipného a veľkorysého muža s veľkým duchom. Odišiel si príliš mladý a v takom dôležitom období svojho života. Zostaneš v mojom srdci a duši navždy. Všetkým nám veľmi chýbaš," napísala jeho sestra Lisa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu