Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena (28) dlhuje pol milióna: Ponúka na predaj obličku

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA/ZLÍN - Dvadsaťosemročná žena zo Zlínskeho kraja, ktorá sa pred šiestimi rokmi dostala do veľkých dlhov a momentálne dlhuje pol milióna Kč, ponúka na predaj svoju obličku, aj keď vie, že sa tým dostáva do stretu so zákonom.

O prípade informoval český internetový portál idnes.cz. Podľa vlastných slov Lenka, ktorej identitu redakcia portálu pozná, nevie ako sa dostať z dlhov. Nemá prácu a stará sa o malé deti. S priateľom bývajú v prenájme, ktorý však nie sú schopní platiť.

On zarába, avšak jeho príjmy idú takmer úplne na splácanie podlžností, ona si privyrába darovaním vajíčok. Za jeden odber dostáva asi 15.000 Kč, čo však nestačí. Obličku ponúka ako pomoc za pomoc. Predstavuje si to tak, že ten, komu orgán daruje, jej sprostredkuje prácu alebo pôžičku s nízkym úrokom a dlhou dobou splatnosti. Za najlepší variant považuje, ak by záujemca zaplatil.

Ponuku zverejnila v marci a do dneška sa jej ozvali dvaja záujemcovia. Ani s jedným sa však nestretla, pretože mali inú krvnú skupinu. O inom riešení alebo znížení životnej úrovne Lenka neuvažuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu