Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Češku držali v dome 15 rokov: Polícia vyslobodila vydeseného tvora!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: alamy)

BRNO/MILONICE - Hrozivý rodinný príbeh odhalila polícia na juhu Moravy. Mladá žena tam žila až pätnásť rokov bez akéhokoľvek kontaktu s okolitým svetom. Rodine sa darilo dlhú dobu všetko tajiť.

MInulý týždeň sa z jedného z domov v Miloniciach na Vyškovsku ozvalo desivé kvílenie. "Najskôr sme si mysleli, že to bolo nejaké zviera, bol to hrozný rev," povedali TV Nova susedia, ktorí si ale uvedomili, že by to nemuselo byť zviera, a tak zavolali políciu.

To bol okamih, kedy hrozivé tajomstvá prasklo. Rodina totiž ukrývala za múrmi svojho domu dcéru. Na tú susedia už dávno zabudli. Marušku totiž videli naposledy ako dieťa pred pätnástimi rokmi.

Ozbrojení policajti vnikli minulý utorok do domu záhradou aj hlavným vchodom. Do auta potom priviedli vydeseného tvora, ktorý ani nevyzeral ako človek. Podľa svedkov z domu bola podivne oblečená, vlasy mala dlhé takmer až na zem a veľmi bledú pleť.

Tridsaťdvaročná žena skončila na brnianskej psychiatrii. Podľa informácií TV Nova zatiaľ nikto z príbuzných ženy nebol obvinený. Momentálne sa čaká na znalecké posudky.

Susedia sa ale zdráhajú uveriť tomu, že by rodičia pätnásť rokov svoju dcéru väznili v dome. Otec má povesť slušného a ochotného človeka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu