Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sfetovaná žena (21) visela na stožiari: Myslela si, že je na lanovke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ZLÍN – Drogy robia z ľudí trosky! Presvedčila sa o tom aj mladá dievčina, ktorá v stredu pre nešťastnú lásku vyliezla na elektrický stožiar v Zlíne. Bola taká sfetovaná, že si myslela, že je na lanovke a po elektrických drôtoch sa spustí na druhý breh rieky Moravy. Informoval o tom český denník BLESK.

Šokujúci pohľad na visiacu mladú ženu vystrašil aj skúsených profesionálov. Dievčina sa nebezpečne knísala na elektrickom stožairi niekoľko desiatok metrov nad zemou. Na mieste musela zasahovať aj polícia a vyjednávač, ktorým mladá žena prácu vôbec nezľahčovala. Sfetovaná a zmätená sa driapala po elektrických drôtoch a dokonca si myslela, že je na lanovke a podarí sa jej dostať na druhý breh Moravy.

Hrozivo vyzerajúci zásah však nakoniec skončil šťastne. „Veľké šťastie bolo tiež to, že sa nám podarilo skontaktovať energetickú spoločnosť a zaistiť, že stožiar nebol pod napätím,“ povedala hovorkyňa zlínskej polície Jana Macalíková. Vo chvíli, keď sa dievča rozhodlo, že sa „lanovkou“ dostane na druhú stranu rieky, hasičom sa ju podarilo chytiť za nohy a z hrozivej výšky strhnúť do bezpečia. Bláznivá mladá žena tak o vlások unikla smrti a skončila v rukách lekárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu