Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hororový zážitok Slováka v Česku: Pri kúpe auta po ňom začali páliť zo samopalu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ČESKÝ TEŠÍN - Slovák (34) prežil u našich západných susedov chvíle hrôzy. Na Karvinsko v pondelok prišiel s úmyslom kúpiť auto. Namiesto toho na neho neznámi lupiči vytiahli samopal a strieľali. Podarilo sa mu uniknúť, dodnes je ale mladý muž v šoku. "Mal som strach," zveril sa ČTK.

K prípadu sa nechce veľmi vyjadrovať. "Zakázala mi to polícia," vysvetlil. Povedal však, že s údajnými predajcami bol pred osudným stretnutím v kontakte len telefonicky. Nejakú pascu od nich nečakal.

Útočník bol podľa prepadnutého muža v kukle a požadoval od neho peniaze, ktoré viezol ako zálohu na auto. Podľa informácií televízie Prima Family napadnutý na poslednú chvíľu naskočil do svojho auta a uháňal po poli. Jeho vozidlo vraj zasypávali guľky. Keď asi po 200 metroch zapadol v bahne, začal utekať do lesa.

"Mal som strach. Strieľali z automatickej zbrane. Môžem vám povedať, že to bolo naostro. Rozhodne nestrieľali do vzduchu," povedal Slovák, ktorého našťastie výstrely nezasiahli.

Karvinská polícia zatiaľ udalosť nechce komentovať. Jej hovorkyňa ČTK ale lúpež potvrdila. "V pondelok popoludní došlo na odľahlom mieste v Hornom Žukove za použitia zbrane k prepadnutiu 34-ročného muža. Zvlášť závažný zločin je na samom začiatku preverovania. Podrobnosti k priebehu a okolnostiam zatiaľ nebudeme zverejňovať," stručne vysvetlila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu