Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Problémový žiak (6): Napadol riaditeľa a vyhrážal sa zabitím!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

WASHINGTON - Polícia v mestečku v americkom štáte Indiana zadržala v základnej škole šesťročného žiaka a obvinila ho z útoku a zastrašovania po tom, ako kopol riaditeľa a vyhrážal sa jemu a jeho asistentke Jessice Poeovej, že ich zabije.

Žiaka poslali nedávno zo školy domov, pretože pohrýzol a udrel učiteľku. Teraz naňho do základnej školy v Shelbyville privolali policajnú hliadku, keďže "nešlo o izolovaný incident", informoval predstaviteľ tamojšej polície Michael Turner.
      
Keď polícia dorazila, chlapec ležal na zemi v riaditeľni a kričal. Hliadka ho odviezla na miestne oddelenie. Policajt Turner vyjadril nádej, že obvinenie mu pomôže dostať pomoc, ktorú toto dieťa potrebuje. "Systém mu môže otvoriť možnosti, ktoré rodičia (pri jeho výchove) nemajú," povedal Turner.
      
K zatknutiu dieťaťa, o ktorom polícia informovala v stredu, došlo 18. apríla a predchádzal mu podobný incident v americkom štáte Georgia, v ktorom išlo o šesťročné dievčatko. To kričalo a plakalo a zranilo riaditeľa a poškodilo majetok školy. Polícia ho odviedla v putách, ale napokon ho neobvinila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu