Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Párty mimo kontroly: Chlapcovi do domu vtrhlo 400 ľudí z Facebooku!

Párty sa skončila príchodom polície Zobraziť galériu (2)
Párty sa skončila príchodom polície (Zdroj: bnps.co.uk)

DORSET - Keď Brit Bradley McAnulty pozval cez Facebook zopár kamarátov na oslavu svojich 16. narodenín, netušil, že sa do domu jeho rodičov nakoniec dovalí 400 návštevníkov túžiacich po bujarej zábave. Samozrejme obrovský počet ľudí stihol na majetku napáchať rôzne škody.

Bradley do rodinného domu v Dorsete plánoval priviesť iba 30 priateľov, nejako sa však pozvánka vymkla spod kontroly a po informácii, ktorá sa objavila na sociálnej sieti, sa zrazu pred nehnuteľnosťou objavili stovky tínedžerov.

Neovládateľný dav rozbil okno, vytrhol zadné dvere z pántov, roztrhal záclony, poškodil záhradný plot aj vonkajší detský domček. Nekontrolovateľná masa sa rozlievala po celej ulici a zdesení susedia videli, ako mládež skáče po autách či rozhadzuje plechovky. Ich pohľadu neunikli ani tri dievčatá v podrepe, ktoré močili na ich záhradke.

Do domu v hodnote 365-tisíc eur privolali políciu, ktorá zatkla dvoch chlapcov vo veku 16 a 17 rokov za opitosť a výtržníctvo. Bradleyho otec Michael (48), ktorý trávil večer v neďalekom spoločenskom klube, sa po varovaní susedov urýchlene vrátil domov a celú noc strávil upratovaním následkov rozpustilého hodokvasu.

Bradley má zážitok na celý život

Párty mimo kontroly: Chlapcovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bnps.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu