Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Maďarskom otriasa futbalový škandál: V šatni natáčali Anal Footbal Club!

Film režíroval Francúz Marc Dorcel
Film režíroval Francúz Marc Dorcel (Zdroj: nokaut.pl)

BUDAPEŠŤ - Maďarský futbal sa neukázal v príliš dobrom svetle. Vyšlo totiž najavo, že v šatni jedného z klubov sa natáčalo porno s veľavravným názvom "Anal Footbal Club". Všetko sa síce odohralo už pred dvoma rokmi, verejnosť sa ale o tom dozvedela až teraz.

Futbalistov miestneho mužstva Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás SE vyhnal z ihriska a dokonca z ich šatne štáb francúzskych filmárov. Ako informoval Blesk.cz, trvalo to niekoľko dní a hráči sa preto začali zaujímať, čo sa tam vlastne deje. Okná boli zadebnené, aby nebolo vidieť dovnútra a areál strážili tak, aby sa doňho nikto nedostal.

Jeden z futbalistov sa však "nechtiac" preriekol a maďarskému denníku Blikk vyzradil, čo sa deje za dverami šatne. "Svoje skrinky sme si predtým museli len dobre zavrieť. Teraz sme z nich museli všetko vypratať. A to bolo naozaj podozrivé. Najviac však tie okná," povedal nemenovaný mladík.

Aféra vzbudila pohoršenie v celej krajine. Polícia chce v spolupráci so starostom mesta Dunakeszi všetko vyšetriť a sľubuje, že toho, kto vydal povolenie na natáčanie, trest neminie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu