Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drsný žart v Česku: Susedovi "opancieroval" auto 3 cm hrubým ľadom!

ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto

JIHLAVA - Dvojica susedov v malej českej obci na Jihlavsku sa už roky hecuje najrôznejšími žartíkmi. Tentokrát to však jeden z nich vraj poriadne prehnal.

"Nechal som vo štvrtok večer stáť svoje druhé auto pred domom, že ráno skoro idem do práce," opísal denníku Blesk šokujúce prekvapenie Josef K. (41). V ten večer sa ortuť teplomera prepadla na Vysočine hlboko pod nulu.

"Večer vytiahol z garáže hadicu s vodou a začal auto stojace na mraze kropiť. Keď som k nemu ráno prišiel, bola na ňom všade súvislá trojcentimetrová vrstva ľadu," vyrozprával naštvane Josef.

Dostať sa do zľadovateného auta bez toho, aby poškodil lak, bolo nemožné. A tak vozidlo nechal odtiahnuť do vykúrenej garáže.

"Tu už idú žarty bokom," tvrdí hovorkyňa jihlavských policajtov Jana Kroutilová. "Muž sa celkom určite v tomto prípade dopustil priestupku proti majetku a občianskemu spolunažívaniu," odhadovala.

Sused Pavel verí, že Josef jeho posledný kanadský žart vyrieši bez polície. "Teraz musím čakať, čo vymyslí pre zmenu on," vtipkoval ešte cez víkend.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu