Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nenásytná hriešnica: Fotila erotiku a poberala sociálne dávky!

Kirsty nezákonne poberala sociálne dávky
Kirsty nezákonne poberala sociálne dávky (Zdroj: thisissomerset.co.uk)

SOMERSET - Zneužívať sociálne dávky sa nevypláca. Aspoň nie v prípade, keď ste známou modelkou a zarábate desaťtisíce. Uvedomila si to už aj Britka Kirsty Marie Summersová, hviezda erotických pánskych magazínov. Za podvádzanie úradov jej hrozí dokonca väzenie.

Dvadsaťtriročná hriešnica sa pred súdom spovedá z toho, že za posledné tri roky pripravila erár o viac ako 16 tisíc libier (19 000 eur). Kirsty je síce slobodná matka dvoch detí, to však neznamená, že by trela biedu. Fakt, že jej za odvážne fotky v magazínoch pre dospelých dobre platia, jej nebránil v poberaní príspevkov na bývanie a zneužívanie daňových úľav pre slobodné matky.

Podvod odhalil jeden zo sociálnych úradníkov, ktorý si kúpil "hanbatý" časopis aj s Kirsty vo vnútri. Jej tvár mu bola povedomá a neskôr si spomenul, že ide o osobu, ktorá je na zozname sociálne slabších občanov.

Summersová už medzitým všetko oľutovala. Dokonca sa pred sudcom aj rozplakala. Vraj si myslela, že keď pracuje menej ako 16 hodín týždenne, nemusí úradom deklarovať svoje pracovné príjmy. Modelka prejavila snahu všetko napraviť a peniaze, ktoré úradom dlhuje, spláca po päťsto libier mesačne. Splátkový kalendár jej končí za 33 mesiacov.

Okrem nápravy škody ju však ešte stále čaká trest. Hrozí jej udelenie pokarhanir, pokuta, podmienečný trest alebo v najhoršom prípade väzenie. Podvodom získaná čiastka je totiž príliš vysoká na to, aby šlo len o priestupok. Verdikt vynesú 17. februára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu