Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pracovníčka školy si zarábala ako bisexuálna šľapka: Za noc 1000 eur!

Kerri Mallierová
Kerri Mallierová (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Vydatá tajomníčka katolíckej školy v Anglicku si privyrábala ako bisexuálna prostitútka a za hodinové "číslo" si pýtala v prepočte 180 eur. Ak si ju zákazníci chceli zarezervovať na celú noc, vyšlo ich to až na tisícku. Kerri Mallierová (40) sa v profile na webovej stránke pre dospelých popísala ako "elegantná, okúzľujúca a extrémne nemravná".

Tajomníčkine mimoškolské aktivy odhalili rodičia žiakov, ktorí navštevujú katolícku školu v Leamington Spa a na sexzoznamke našli fotky drobnej brunety. Jej profil obsahoval nahé fotky a popis "bi-žena ponúka skutočne výnimočný zážitok". Mallierová ďalej uviedla: "Milujem to, čo robím, ponúkam svoje služby mužom, ženám a párom," a dodala, že jej sexi priateľka by sa k nim tiež veľmi rada pridala.

Novinár z britského denníka The Sun, ktorý sa vydával za klienta, sa so ženou stretol v hoteli. Mallierová sa objavila spolu so statným mužom, ktorý ju čakal vonku v aute. Po tom, ako jej investigatívec odhalil svoju totožnosť a konfrontoval ju s nahými fotkami na stránke, tvrdila, že to nie je ona a netuší, odkiaľ zábery pochádzajú. Jej profil bol však onedlho odstránený.

Riaditeľ školy Jim Ferguson, kde Mallierová pracovala päť rokov, sa k prípadu odmietol vyjadriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu