Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rieka vyplavovala kúsky Martinovho tela, rozrezať ho mal bývalý zamestnanec!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PLZEŇ - Ohrdnutý zamestnanec prišiel do firmy za svojim bývalým šéfom, zastrelil ho, rozrezal na kúsky a hodil do rieky. Obžalobe z tohto beštiálneho činu čelí Ľuďěk Zlámal, ktorý však všetko popiera. Hrozí mu dlhoročné väzenie.

 

Podnikateľ Martin Frühauf bol práve vo svojej kancelárii v sídle firmy Frühauf Transport. Do miestnosti údajne vtrhol jeho bývalý zamestnanec Luděk Zlámal, ktorý uňho nedokázal pracovať ani len tri mesiace. Vraj nesúhlasil s "praktikami, ktoré vo firme panovali." Medzi mužmi panoval dlhodobý konflikt.
 
Po tomto stretnutí podnikateľ zmizol. Až o niekoľko týždňov neskôr našla polícia v rieke na západe Česka časť jeho tela. Nebola posledná, v rieke Berounka neskôr objavovali ďalšie časti brutálne zavraždeného podnikateľa.
 
Vyšetrovatelia zistili, že niekto ho najprv zastrelil, potom rozrezal na kúsky a telo hodil do vody. Vypátrala, že vrahom má byť práve jeho bývalý zamestnanec Zlámal. Skončil v putách, hoci vinu poprel a dodnes sa k ničomu nepriznal.
 
Tvrdil, že sa s ním síce mal stretnúť, aby si vyjasnili, prečo mu nedošla na účet posledná výplata. Na dohodnutom mieste vraj dlhšie čakal, ale keď  Frühauf neprichádzal, odišiel.
 
Podľa polície ho však zastrelil dvoma ranami. "Telo potom odviezol a rozrezal. Z kancelárie vzal so sebou ešte firemné doklady a finančnú hotovosť určenú na výplaty a nákup pohonných hmôt," uviedla štátna zástupkyňa. Pri prehliadke u Zlámala našli policajti vražednú zbraň, špeciálne strelivo a dokonca aj granát. 
 
Vraždu dnes prejednával krajský súd v Plzni, uviedol portál idnes.cz, ktorý o prípade informoval. Obžalovanému hrozí dlhoročný trest.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu