Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Otrasné FOTO: Muža oskalpoval leopard, z hlavy mu visela koža!

Muž má šťastie, že útok dravca prežil Zobraziť galériu (2)
Muž má šťastie, že útok dravca prežil (Zdroj: Daily Mail)

GUWAHATI - Šokovaný Ind, ktorý zrazu začul na chodbe domu vrčanie, nemohol uveriť vlastným očiam. Objavila sa pred ním obrovská šelma z džungle, skončila na neho a ostrými pazúrmi ho skalpovala. Než dorazil veterinár, leopard bezmocného muža ťažko zranil.

Okolo bytového komplexu sa zhromaždili desiatky ľudí, ktoré kričali a snažili sa zviera odohnať. Ich krik však leoparda ešte viac rozdráždil a zaútočil na ďalších štyroch obyvateľov indického mestečka Guwahati, pričom jedného usmrtil. "Videl som svojho syna ležať na zemi, nad ním už stál leopard a chcel na neho zaútočiť, hodil som po ňom preto kus železa," povedal jeden zo svedkov s tým, že sa zviera zrejme zľaklo a nechalo mladíka na pokoji.

Leoparda zneškodnil až veterinár, ktorý ho po niekoľkých minútach uspal. Oskalpovaného Inda museli okamžite previezť do nemocnice, pretože stratil veľké množstvo krvi. Leopard skončil v neďalekej zoo.

Muž, ktorý stratil veľa krvi, útok leoparda prežil

Otrasné FOTO: Muža oskalpoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nie je to prvý prípad, kedy v tejto oblasti zviera napadlo niekoho z miestnych ľudí. Vyhladované šelmy sa do mestečka vypravujú za potravou, v uliciach lovia domáce zvieratá, a ak na svojich cestách stretnú človeka, zaútočia.


Leopard oskalpoval muža

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu