Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mám pre Teba darček, povedal manželke a odsekol jej päť prstov

Hawe a jej krutý manžel
Hawe a jej krutý manžel (Zdroj: fandaily.info)

Žiarlivý manžel neuniesol fakt, že jeho manželka začala študovať vysokú školu. Aby jej v štúdiu zabránil, odsekol jej prsty na ruke. Teraz ho pravdepodobne čaká doživotný pobyt za mrežami.

Rafiqul Islam (30) pristúpil k manželke Hawe Akhterovej (21), rukou jej zakryl ústa a povedal, že má pre ňu darček. Namiesto toho, aby ju obdaroval ako sľúbil, jej však chytil ruku, priviazal ju a odrezal z nej všetkých päť prstov. Jeden z jeho príbuzných potom odrezané kusy tela vzal a vyhodil do koša, aby sa ubezpečil, že lekári ich neprišijú naspäť.

Rafiqul vraj svoju ženu varoval, že ak neprestane chodiť do školy, ponesie za to následky. "Keď sa vrátil do Bangladéša, povedal mi, že so mnou chce hovoriť," povedala Hawa denníku The Times. "Oslepil ma, zalepil mi ústa a hovoril, že mi dá nejaké darčeky. Ale namiesto toho mi odrezal prsty," pokračuje v šokujúcej výpovedi.

Islam sa k činu priznal po tom, čo ho v hlavnom meste Dháke zatkli. Teraz bude čeliť obvineniu z trvalého ublíženia na zdraví. Bojovníci za ľudské práva volajú po treste na doživotie.

Hawa aj napriek znetvoreniu ostáva silnou ženou. Je rozhodnutá naučiť sa písať ľavou rukou a pokračovať v štúdiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu