Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mužovi po koncerte "hučalo" v ušiach, spáchal samovraždu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Istý Robert McIndoe spáchal samovraždu preto, že ho ešte dlho po koncerte hard-rockovej superskupiny Them Crooked Vultures trápil tinnitus. Svojej manželke údajne povedal, že s intenzívnym hučaním v ušiach nedokáže žiť.

Nepríjemný zvuk pretrvával aj po troch mesiacov od koncertu formácie zloženej z Josha Hommeho z kapely Queens Of The Stone Age, speváka Foo Fighters Davea Grohla a Paula Jonesa z Led Zeppelin.

Manželka McIndoea uviedla, že jej muž bol už naozaj zúfalý, keďže sa jeho problémom odmietlo zaoberať niekoľko lekárov. Neúspešne sa pokúsil predávkovať liekmi už vlani 19. októbra. Druhý raz sa pokúsil vziať si život 31. októbra, čo sa mu podarilo. Sám seba dobodal na smrť. Súdne vypočúvanie ešte stále trvá, prípad sa rieši ako samovražda.

"Keď sa to po prvý raz stalo, netrápil sa tým, myslel si, že to prejde. Jeho priateľovi v ten deň tiež zvonilo v ušiach. Ale ono ho to neprestávalo vyrušovať. Po koncerte nespal ani jedinú noc. Bolo to strašné, vyzeral príšerne, a po celý čas sa cítil veľmi zle. Zúfal, že sa to už nikdy nezmení. Nevedel, či dokáže takto žiť," povedala vdova.

Skupina Them Crooked Vultures vznikla v roku 2009, v ktorom vydali aj svoju debutovú štúdiovú nahrávku. Členovia kapely už naznačili, že by chceli nahrať ďalší album a pracujú na novom materiáli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu