Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dráma v McDonalde: Chlapec (13) pri hre znásilnil dievčatko (5)!

Polícia po páchateľovi vyhlásila pátranie
Polícia po páchateľovi vyhlásila pátranie (Zdroj: Daily Mail)

OHIO/BRATISLAVA - Priestor v McDonalde určený na hru detí sa stal dejiskom otrasného činu. Iba 13-ročný chlapec sa mal dotýkať oveľa mladšieho dievčatka na intímnych miestach a nakoniec ho znásilniť. Kým dieťa všetko so slzami v očiach nahlásilo babičke, zvrhlík odišiel preč.

K incidentu prišlo ešte 29. októbra v americkom štáte Ohio, ale polícia detaily zverejnila iba minulý týždeň. Malé dievčatko sa podľa nej o deviatej večer hralo s ostatnými deťmi, keď do priestoru vošiel tínedžer v otrhaných džínsoch a bunde. Keďže nikto z dospelých práve nebol nablízku, podarilo sa mu dievčatko znásilniť.

Po sexuálnom napadnutí mladík ušiel skôr, ako ho mohol niekto zastaviť. Babička, ktorej vnučka o otrasnej skúsenosti porozprávala, zavolala ihneď na tiesňovú linku. Polícia po príchode na miesto činu získala zábery z bezpečnostej kamery a začala pátranie. O niekoľko hodín neskôr chlapca udali jeho vlastní rodičia. Tínedžer sa ku všetkému priznal.

Zákazníci McDonaldu sú však zhrození, že na deti nikto nedával pozor. Obávajú sa, že to isté sa mohlo stať ktorémukoľvek z ich potomkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu