Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V žalúdku pašoval kokaín, stalo sa mu to osudným

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LIMA - Talian Roberto Palazzotti neprežil prepravu 103 kapsúl, obsahujúcich celkove 407 gramov kokaínu, v žalúdočnom trakte.

O úmrtí muža (44), pravdepodobne drogového kuriéra, ktorého vo štvrtok previezli do nemocnice v peruánskom meste Cuzco so silnými bolesťami v brušnej oblasti, informovali dnes s odvolaním sa na policajné zdroje peruánske médiá.

Príčinou Európanovho úmrtia, ku ktorému došlo počas uplynulého víkendu, bola zástava srdca. Pri súdnej pitve sa v žalúdku zosnulého našlo množstvo kapsúl s drogovým obsahom.

Iba v období január-júl 2011 zadržali na medzinárodnom letisku v peruánskej metropole Lima 110 drogových kuriérov z rôznych krajín sveta, okrem iného z Holandska, Izraelu, Mexika, Poľska, Portugalska, Španielska, Talianska či Thajska.

Tamojšie úrady dnes vypočúvali  občana Španielska (38), v batožine ktorého sa našlo 12,5 kg kokaínu. Carlos Lopez Rose uviedol, že cestovnú tašku prevzal od neznámej osoby v jednom z miestnych hotelov a za jej prepravu do Madridu mal prisľúbených 3000 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu