Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík zastrelil kvôli biede rodičov a šesť súrodencov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LÁHAUR - Oboch rodičov a šesť svojich súrodencov zastrelil v nedeľu v centrálnej časti Pakistanu mladík (19), pretože otec nedokázal rodinu uživiť. S odvolaním sa na miestnu políciu o tom informovala agentúra AFP.

Podľa dostupných správ zrejme devätnásťročný Muhammad Afzal rodičov, dve sestry a štyroch bratov najprv omámil drogami, a potom ich zviazal a zastrelil. Zabití súrodenci mali od troch do šestnástich rokov a "všetci zomreli ihneď", uviedla polícia. Rodinná tragédia sa odohrala v okrsku Gudžranvala asi 80 kilometrov severne od východopákistánského Láhaure, hlavného mesta provincie Pandžáb.

Afzal, ktorý bol zo súrodencov najstarší, pôvodne policajtom povedal, že jeho rodinu vyvraždili "banditi" počas prepadnutia, ale keď sa v dome nenašli žiadne stopy vlámania, k osemnásobnej vražde sa priznal. Zabiť rodinu sa vraj rozhodol preto, že sa mu nedarilo rozbiť bludný kruh biedy, do ktorého sa rodina dostala. Jeho otec bol chudobný, jediným jeho majetkom bola kára ťahaná oslíkom a s jej pomocou už nedokázal zarobiť dosť na to, aby sa rodina aspoň dvakrát denne najedla, uviedli policajti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu