Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Druhý Lord Ho**n? Svojim črevám uľavuje na schodoch školy!

Polícia pátra po tomto belochovi
Polícia pátra po tomto belochovi (Zdroj: Ocala Police Department)

OCALA/BRATISLAVA - Floridská polícia vyhlásila vojnu výkalom a pustila sa do pátrania po kurióznom páchateľovi, ktorý svoje črevá vyprázdňuje na schodoch jednej zo stredných škôl. Na muža nastražila pascu a zachytila ho na videu priamo pri čine. Teraz sa na verejnosť obracia so žiadosťou o pomoc.

Prvý "darček" zanechal podľa riaditeľa školy pred mobilnou triedou začiatkom septembra a do konca mesiaca tak učinil ešte ďalšie tri razy. Polícia uviedla, že ku niektorým priložil aj odkaz.

Aby muži zákona páchateľa dolapili, rozhodli sa na inkriminované miesto namontovať skrytú kameru a dúfali, že sa milovník fekálií vráti.

Záznam ukazuje mladšieho belocha v okuliaroch, ktorý v rukách drží toaletný papier. "Ako môžete vidieť na videu, vyzerá ako normálny chalan. Ale nikdy neviete, čo sa deje v jeho hlave. Nevieme, či netrpí duševnou poruchou...," uviedol policajný hovorca pre médiá.

Podobný prípad zažili pred niekoľkými rokmi aj na Vysokej škole ekonomickej v Prahe. Muž prezývaný Lord Hov*n rozotieral svoje výkaly po toaletách a močil na sedačky na chodbách. Na mieste zanechával aj svoj podpis a ďalšie odkazy. Za svoj čin sa neskôr ospravedlnil. "Už ty hov*a patlat nebudu!" napísal muž, ktorý sa v liste podpísal ako Krištof Harant z Polžic a Bezdružice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu