Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Američanka zabila tehotnú ženu a vyrezala jej z tela plod!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

MILWAUKEE - Američanka Annette Moralesová-Rodrigueszová (33), ktorá pred partnerom predstierala tehotenstvo, pred termínom údajného pôrodu zaútočila bejzbalovou pálkou na tehotnú ženu a vyrezala z jej tela takmer donosený plod. Zabila pri tom matku aj dieťa. Vyplýva to súdnych dokumentov zverejnených v pondelok v Milwaukee.

Moralesová-Rodriguezová čelí dvom obvineniam z úkladného zabitia Maritzy Ramirezovej-Cruzovej a chlapca, ktorého mala porodiť na budúci týždeň. V prípade uznania viny ju čaká doživotné väzenie.

Páchateľka detektívom povedala, že jej priateľ si želal syna, ona však nemohla otehotnieť. Napriek tomu mu povedala, že je tehotná. S blížiacim sa termínom pôrodu ju však zachvátila panika. Pred vyšetrovateľmi uviedla, že dva týždne plánovala vyhľadať tehotnú ženu, počkať kým porodí a dieťa jej ukradnúť.

Keď v stredu minulý týždeň žiadnu tehotnú ženu nenašla, vo štvrtok autom jazdila v okolí neziskovej organizácie, ktorá poskytuje zdravotnícku pomoc Hispáncom, kde naďabila na Ramirezovú-Cruzovú (23). Tá čakala štvrté dieťa s partnerom Christianom Mercadom.

Moralesová-Rodriguezová ponúkla obeti, že ju odvezie. Pod zámienkou, že sa musí prezuť, ju vylákala do svojho domu, kde svoj čin vykonala. Údajne sa snažila zopakovať procedúru, ktorú videla v televízii.

Keď plod z tela matky vytiahla, zistila, že dieťa nedýcha. Následne si natrela stehná krvou obete a zavolala záchranku, ktorej povedala, že porodila mŕtve dieťa. Z nemocnice odišla pred tým, ako ju stihli poriadne vyšetriť.

Pitva vykonaná nasledujúci deň však odhalila, že dieťa sa nenarodilo prirodzene. Keď polícia Moralesovú-Rodriguezovú priviedla do nemocnice, vyšetrenie potvrdilo, že ona nie je rodičkou. Polícia ju následne zatkla.

Podobné prípady v roku 2009 nahlásili z Massachusetts a Oregonu, v roku 2007 z Pennsylvánie, v roku 2006 v Illinois a v roku 2004 v Missouri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu