Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Neznámy pedofil láka dievčatká aj chlapcov: Nechceš sa zviezť?

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PROSTĚJOV - Vyčíňanie neznámeho pedofila desí deti aj rodičov na Morave. Starší, šedivý, tučný a plešatý muž chodí na aute okolo škôl a pýta sa detí, či sa nechcú zviezť. Polícia je v pohotovosti.

V posledných týždňoch zaznamenali tri jeho pokusy. Na prvý prípad z polovice septembra upozornil riaditeľ ŽŠ v obci Vrbátky. Žiačka (11) ich školy sa vracala domov, keď pri nej zastavil tmavozelený Ford. Vodič stiahol okno a spýtal sa jej, či sa nechce povoziť. Dievčatko zavrtelo hlavou.

Muž sa jej spýtal, kam ide a ono odpovedalo, že domov. Vodič bez ďalšieho slova dupol na plyn a odišiel. Doma sa dievčatko s príhodou zverilo svojej mame, ktorá o nej informovala na Facebooku. Dcére prikázala, nech všetko oznámi riaditeľovi.

Druhýkrát sa pedofil ukázal na konci mesiaca v Smržiciach. Zastavil žiaka druhej triedy ZŠ. "Opýtal sa ho tie isté veci, ako v predošlom prípade," informovala miestna policajná hovorkyňa Eva Čeplová.

Aj tretí prípad z Olšian, ktorý sa odohral na vlas rovnako, zverejnili rodičia na sociálnej sieti. Polícia o ňom oficiálne nevie. "Sme radi, že všetky obťažované deti zareagovali tak, ako zareagovali a nenechali sa cudzím mužom zlákať," dodala hovorkyňa. Po deviantovi pátrajú, dodal Blesk.cz, ktorý o prípade informoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu