Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tragická nehoda českej rodiny: Matka neprežila, otec je v ohrození života

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

MNÍCHOV - Tragická autonehoda dnes postihla českú rodinu na bavorskej ceste B20 v blízkosti obce Laufen na nemecko-rakúskej hranici. Zomrela matka (34) osemmesačnej dcérky.

Manžel (36) obete je v ohrození života, zatiaľ čo dieťa vyviazlo s ľahkými zraneniami. Informovali o tom spravodajské servery OVB Online a ORF.at.

Dnes okolo 9:35 riadil Čech škodovku z Laufenu do Freilassingu, keď sa automobil z doposiaľ neznámych príčin ocitol v protismere. Protiidúci Volkswagen Golf, za ktorého volantom sedel Nemec (55) z neďalekej obce, sa už nedokázal českému vozidla vyhnúť a oba automobily sa bočne zrazili.

Kým Volkswagen len dostal šmyk, český automobil sa prevrátil a do jeho strechy narazilo ďalšie protiidúce auto Peugeot, ktorý riadila žena (35) z Freilassingu.

Češka zomrela napriek oživovacím pokusom na mieste nehody. Jej muž bol so zraneniami ohrozujúcimi život transportovaný vrtuľníkom do rakúskeho Salzburgu. Na vyšetrenie do Salzburgu previezli aj ľahko zranené dieťa.

Vodička Peugeotu aj vodič Volkswagenu vyviazli takisto s ľahkými zraneniami a boli ošetrení v miestnych nemocniciach v Freilassingu a Fridolfingu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu