Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Extrémne pomalá naháňačka: Policajti sa plazili ako slimáci!

Za nakladačom sa vliekli policajné autá Zobraziť galériu (3)
Za nakladačom sa vliekli policajné autá (Zdroj: kens5.com)

FORT WORTH/BRATISLAVA - Ospalé nedeľné popoludnie využil Američan vo Fort Worthe na "popreháňanie" tamojšej polície. Opitý vodič, ktorý si za volantom teleskopického nakladača doprial pivo a dôstojníkom ukazoval obscénne gestá, svojou rýchlosťou zmenil zbesilé prenasledovanie na smiešnu policajnú eskortu.

Tim Raines (43) sa vo väzení priznal, že mnoho rokov užíval psychiatrické lieky na duševnú chorobu, ale toto leto ich prestal brať. "Vzal som nakladač a odviezol sa do obchodu s pivom. Zobral som šesť plechoviek," uviedol muž, ktorému robil spoločnosť jeho pes.

Raines sa snažil políciu presvedčiť, že stroj kúpil od cudzinca za 500 dolárov a šoféroval domov, keď za sebou zbadal dôstojníkov. "Bolo ich toľko, bál som sa zastaviť," ospravedlňoval svoj čin Raines, ktorý je podozrivý, že nakladač ukradol.

Kvôli jeho pestrému kriminálnemu registru je dosť veľký predpoklad, že po obvinení z útoku na verejného činiteľa a krádeže skončí opäť vo väzení.

"Naozaj si z toho veľa nepamätám. Je to pre mňa niečo ako sen, ale nikdy som nechcel ublížiť psovi," dodal labilný muž na svoju obhajobu.

Najpomalšia policajná naháňačka?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu