Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zhrození obyvatelia panelákov vidia naháčom na prirodzenia!

Naháči sa slnia pod oknami paneláka Zobraziť galériu (3)
Naháči sa slnia pod oknami paneláka (Zdroj: tvn)

VARŠAVA - Na tom, že na ich sídlisku vznikli rímske kúpele, by obyvatelia jednej štvrti v juhopoľskom meste Czeladź nevideli nič zlého. Niektorých z nich ale poburuje, že priamo z okien svojich domov vidia naháčov, ktorí sa v kúpeľoch vyvaľujú.

Kúpele stoja uprostred sídliska. Ľudia si v nich môžu užiť rôzne procedúry, napríklad nechať sa natrieť jogurtom alebo medom s okvetnými lístkami ruží. Majiteľ tohto zariadenia ale trvá na tom, aby všetci zákazníci boli v Adamovom a Evinom rúchu.

"Vyliezajú ako larvy, je to nechutný pohľad, takto to nemôže zostať," posťažovala sa reportérom z televízie TVN istá pani, ktorá má pri pohľade z okna svojho bytu kúpele a ich nahých hostí ako na dlani. Iná pani je zhovievavá a dovoľuje svojmu 70-ročnému manželovi, aby sa kochal výhľadom.

Niektorí obyvatelia sídliska ale majú opačný problém ako tí, ktorých naháči poburujú: do kúpeľov je dobre vidieť z vyšších poschodí okolitých panelákov, ľudia z nižšie položených bytov o pohľad na relaxujúce alebo kúpajúce sa dámy prichádzajú.

Majiteľ plánuje situáciu, v ktorej nie sú spokojní jedni ani druhí, vyriešiť dosť radikálnym spôsobom. Tvrdí, že okolo kúpeľov postaví plot siahajúci do výšky ôsmeho poschodia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu