Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Striptérka mala prepadnúť banku a strieľať po policajtovi!

Po Lee-Grace a jej bratoch pátra polícia Zobraziť galériu (2)
Po Lee-Grace a jej bratoch pátra polícia

VALDOSTA - Istá mladá Američanka, ktorá sa živí ako striptérka, sa dala na útek po tom, čo podľa informácií polície spolu s ďalšími rodinnými príslušníkmi prepadla banku v štáte Georgia.

Lee-Grace Doughertyová (29) navyše s bratmi Sylanom (26) a Ryanom (21) počas ozbrojeného prepadu strieľala na policajta, ktorý sa im postavil do cesty.

Súrodenci mali k dispozícii hotový arzenál zbraní, ktoré nazhromaždili za posledných niekoľko rokov. "Od ich rodiny vieme, že doma skrývali veľké množstvo pušiek, pištolí a munície. Keď sme ho ale prehľadali, nič sme nenašli, čo znamená, že si všetko zobrali so sebou," uviedol šerif floridského okresu Pasco Chris Nocco.

Matka Barbara Bellová svojim deťom prostredníctvom médií odkázala, že "bude najlepšie, keď sa sami udajú". "Jedine ja viem, že ste vo vašom vnútri dobrí ľudia," povedala. Dcéra a synovia jej pred niekoľkými dňami poslali sms správu, v ktorej stálo: "Je čas, aby sme všetci zomreli."

Doughertyho gang pred pár dňami zadržali v Colorade. Lee ešte pred zatknutím vytiahla na policajta zbraň, načo ju on postrelil do nohy. Momentálne sa súrodenecké trio nachádza vo väzbe, pričom súd určil kauciu na 1,25 milióna dolárov (0,89 milióna eur).

Striptérka prepadla banku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu