Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Muž sa strelil do penisu priateľkinou ružovou zbraňou!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: gotweird.com)

ARIZONA/BRATISLAVA - Keď Joshua Seto (27) a jeho snúbenica Cara Christopherová (26) vchádzali do obchodu s potravinami v americkej Arizone, zastrčil si mladík priateľkinu ružovú zbraň za pás nohavíc. Pištoľ však vystrelila, zasiahla Setov penis a prevŕtala mu ľavé stehno.

Christopherová po incidente minulý utorok pred ôsmou večer zavolala na 911 a oznámila náhodnú streľbu. Mladík, ktorý bol stále pri vedomí, ťažko krvácal, preto operátor žene nariadil vyvinúť tlak na ranu suchým uterákom alebo tričkom.

V dôsledku nehody polícia varovala obyvateľov, aby používali puzdro a nevkladali si pištole voľne za opasok. Detektív Seth Tyler upozornil, že filmy a televízne programy s ostrými chlapcami a zbraňami v džínsoch, nie sú realistické. Či ste začiatočník alebo skúsený strelec, treba so zbraňami vždy zaobchádzať, akoby boli nabité.

Policajný dôstojník nevedel uviesť, či Seto utrpel trvalé následky, mal iba informáciu, že sa zotavuje. O aký typ pištole išlo a či nešťastníkovi hrozí trestné stíhanie, zatiaľ nie je známe.

Muž sa strelil do penisu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu